سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

اقدامی از سوی دولت برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصاد مشاهده نمی‌شود

اقدامی از سوی دولت برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصاد مشاهده نمی‌شود نماینده مردم ساری در مجلس با بیان اینکه اقدامی از سوی دولت برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصاد مشاهده نمی‌شود، گفت: یکی از عوامل تلاطم در بازار تیم اقتصادی دولت است که فقط حرف می‌زند و اقدام عملی توسط آنان مشاهده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۴ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 15
کد خبر: ۶۳۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاطم موجود در بازار گفت:‌رؤسای قوا هم نکته یا موضوع قابل بحثی دارند باید آن را در جلسات سران سه قوه حل و فصل کنند نه آنکه آن را در سطح جامعه و از طریق رسانه‌ها بیان کنند.

 

وی ادامه داد: این اقدام باعث سوءاستفاده دلالان از فضای پیش آمده می‌شود و همین مسأله موجب می‌شود به تلاطم در بازار دامن زند.

 

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: عامل دیگر تلاطم در بازار این است که تیم اقتصادی دولت فقط حرف می‌زند و در عرصه عمل اقدامی از سوی این تیم مشاهده نمی‌شود.

 

بابایی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال رئیس کل بانک مرکزی در مدت یک ماه گذشته اظهارنظرهای متعدد و مختلف داشته که همین اظهارنظرهای متعدد و مختلف به بی‌ثباتی در بازار کمک می‌کند.

 

وی افزود: موضوع دیگر ناهماهنگی بین اجزاء مختلف تیم اقتصادی دولت است که از یک سو ما بحث انقباض منابع را داریم و از سوی دیگر بحث افزایش پایه پولی مطرح می‌شود و همین اقدامات متناقض خود نشان دهنده این ناهماهنگی‌هاست.

 

نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از سوی دیگر دولت برنامه‌ای برای مقابله با مافیا در حوزه اقتصادی ندارد و همین مسأله باعث جولان آنها در عرصه اقتصادی کشور شده است.

 

بابایی خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در حوزه دخانیات 35 تا 40 هزار میلیارد تومان درآمد در بازار به همراه دارد که با وجود آنکه ما امکان تأمین سیگار مورد نیاز کشور را از طریق شرکت دخانیات داریم، اما بیش از 75 درصد بازار در اختیار دو برند خارجی است که طبیعتا این وضعیت باعث خروج ارز از کشور نیز می‌شود.

 

وی افزود: عامل دیگر در تلاطم بازار بانک‌ها هستند که به جرات می‌توانم بگویم پای خود را از عرصه اقتصادی کشور چه در بحث تسهیلات و چه بحث قراردادهای مشارکت و... عقب بکشند قیمت ارز و همچنین تلاطم در بازار کاهش چشمگیری خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار